21 juni 2017 – Watertheater; een interactieve presentatie vanuit de vijver, met gebruik van meegenomen, levende exoten ter illustratie

Logo Onder water in Leiden - Week van de Invasieve Exoten

Woensdag 21 juni 2017

20.00 – 00.00 uur

De kleine vijver in de Hortus botanicus Leiden Rapenburg 73 2311 GJ Leiden

Parkeren bij de Hortus botanicus Leiden is nagenoeg niet mogelijk. Parkeer uw auto op het Haagwegparkeerterrein en pak een shuttlebusje (of loop ca. 5 minuten naar de Hortus).

Onder water in Leiden – Aaf Verkade

Amerikaanse rivierkreeft - Onder Water in Leiden - Week van de Invasieve ExotenAaf Verkade geeft tijdens het Midzomernachtfeest vanuit de vijver uitleg over de prachtige stadsnatuur die ze de laatste jaren ontdekte in de Leidse grachten. De oprukkende invasieve exoten in de stadswateren worden ook behandeld: de grondels uit het voormalig Oostblok en de Chinese en Amerikaanse krabben en kreeften. Vragen vanuit het publiek worden op prijs gesteld!

Aanmelden tot 20 juni 2017 kan via deze registratielink – Er kunnen maximaal 500 personen naar het watertheater komen.

Toegangsprijs Hortus botanicus Leiden (reguliere entreetarieven): €7,50 per volwassene. E-tickets kunt u hier aanschaffen. Een e-ticket aanschaffen is niet nodig als u over een museumkaart of Hortus vriendenkaart beschikt. Op vertoon van deze kaarten heeft u gratis toegang.

Meer informatie via Aaf Verkade, Onder water in Leiden,  info@onderwaterinleiden.nl